שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מדיניות פרטיות – איגוד המרקום

איגוד המרקום הישראלי בע"מ ח.פ. 516189677 (להלן: "האיגוד") מתייחס בכבוד לפרטיות המשתמשים באתר האיגוד ובכל כתובת נוספת, בהתאם לשיקול דעתו של האיגוד (להלן: "האתר").
במדיניות זו, הביטוי "מידע אישי" פירושו כל מידע שניתן לעשות בו שימוש באופן סביר והנדרש על-מנת לזהות אותך כחבר איגוד המשתמש באתר, לרבות שמך הפרטי ושם משפחתך, כתובתך או כתובת המייל שלך, מספר תעודת הזהות שלך, מקום עבודתך ותפקידך, מספר הטלפון שלך, ועוד.
מדיניות זו מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר. המדיניות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, והיא חלה באופן זהה גם על נשים.

 

  1. מסירת פרטים ומידע אישי לאיגוד

השימוש באתר כרוך ברישום או במסירת פרטים ומידע אישי כגון שם מלא, כתובת, טלפון, כתובת דוא"ל פעילה, שיוך ארגוני ופרטים נוספים לפי הצורך ונסיבות העניין.
ללא מסירת הפרטים המתבקשים בשדות החובה לא תוכל להירשם באזור הרלבנטי באתר. עליך למסור רק פרטים נכונים, מדויקים ומלאים ואתה מאשר בזאת את נכונות הפרטים שמסרת. הפרטים והמידע האישי שתמסור, וכן פרטים נוספים אודות שימושך באתר (כמפורט בהמשך מדיניות זו), יישמרו על-ידי האיגוד.
אינך חייב על-פי חוק למסור את הפרטים והמידע האישי. מסירתם תלויה בהסכמתך וברצונך החופשי – אולם מסירת פרטים שגויים, או אי מסירת מלוא הפרטים הנדרשים, עלולים למנוע ממך את האפשרות להשלים את הרישום או להשתמש בחלק משירותי האתר, לפגוע באיכות השירות הניתן לך וכן לפגוע ביכולת ליצור איתך קשר, במידת הצורך.
אנו עשויים לאסוף מידע נוסף בעת יצירת קשר ותכתובת שלך מול האיגוד, למשל בעת שאתה מגיש בקשות או פניות כלשהן לאיגוד.
כאשר אתה מוסר מידע אישי של צד שלישי, אתה מצהיר כי קיבלת את הסכמתו המפורשת למסירת המידע לאיגוד, לשם השימוש במידע זה בהתאם למדיניות זו.

 

  1. מידע שנאסף במהלך השימוש באתר (שימוש ב-Pixels)

בעת שתשתמש באתר, עשוי האיגוד לאסוף מידע על נוהגיך ביחס לשימוש באתר, לרבות תכנים שטענת או פרסמת, מידע שקראת, העמודים שבהם צפית, השירותים שעניינו אותך, מקום המחשב ונתוני כתובת האינטרנט (IP address) שבאמצעותם ניגשת לאתר, סוג מערכת ההפעלה המשמשת אותך, סוג מכשיר הקצה שברשותך ועוד. בנוסף, האיגוד רשאי לאסוף ולהסתייע בשירותיהם של צדדים שלישיים כדי לאסוף ולנתח מידע אנונימי, סטטיסטי, או מצרפי (אגרגטיבי) בקשר עם השימוש באתר, לרבות מידע הנוגע לפעילותך באתר, וכן לאתרים מהם הגעת או אליהם המשכת.

 

  1. Cookies

האיגוד עשוי להשתמש באתר בעוגיות (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, לרבות כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות, לצרכי אבטחת מידע ועוד.
עוגיות (Cookies) הן קבצי טקסט, שהדפדפן שלך יוצר לפי פקודה ממחשבי האתר. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במכשיר הקצה המשמש אותך. ה Cookies-יכולים להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, מדורים, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד.

 

  1. רשתות חברתיות ומידע אישי שאתה משתף

האיגוד מעמיד לרשות משתמשי האתר כלים לשיתוף וקישור תכנים מהאתר באמצעות רשתות חברתיות ושירותים מקוונים שונים. תשומת לבך כי השימוש ברשתות חברתיות ושירותים מקוונים כאמור הוא חיצוני ונפרד לאתר וכפוף לנוהלי הפרטיות של אותם שירותים. מדיניות זו אינו חלה על פעילותן של רשתות חברתיות אלו או כל שירות מקוון המופעל על-ידי צד שלישי.
האתר עשוי לכלול גם תכנים הנמסרים לפרסום מטעם משתמשי האתר. תכנים אלה עשויים לכלול גם מידע אישי. עליך לנקוט משנה זהירות ולהפעיל שיקול דעת בעת שהנך כותב, ממלא, טוען או מוסר תכנים או מידע אישי שעלול לזהות אותך או אחרים. דע כי התכנים שאתה טוען לאתר אינם פרטיים או חסויים וכי לא צריכה להיות לך כל ציפייה לפרטיות בנוגע אליהם (זאת, למעט תכנים המוגדרים מראש כחסויים, מאובטחים או לא מזוהים ולא נשמרים, או פרטיים וחסויים באמצעות כלים, ממשקים או אתרים צד ג').

 

  1. השימוש במידע

בפרטים ובמידע האישי שתמסור ובפרטים שיאסוף האיגוד במהלך השימוש שתעשה באתר,  ייתכן וייעשה שימוש בהתאם להוראות מדיניות זו או על פי הוראות כל דין, למטרות הבאות –

  • כדי לאפשר לך להשתמש באתר, בתכנים הכלולים בו ובשירותים שהוא מציע;
  • כדי לזהות אותך במהלך כניסות חוזרות שלך לאזורים הטעונים הרשמה וכדי לחסוך ממך להזין בכל פעם את פרטיך;
  • כדי לשפר ולהעשיר את השירותים והתכנים באתר ובכלל זה ליצור שירותים ותכנים חדשים המתאימים לדרישות המשתמשים וציפיותיהם וכן לשנות או לבטל שירותים ותכנים קיימים. המידע שישמש את האיגוד לצורך כך יהיה בעיקרו מידע סטטיסטי, שאינו מזהה אותך אישית;
  • כדי לאפשר לך להתאים את השירותים באתר להעדפותיך ו/או להרשם לפעילויות על פי העדפותיך;
  • כדי לשלוח אליך מעת לעת מידע בדבר שירותיו ותכניו של האתר, פעילויות בקשר אליו ואל האיגוד, סקרים, עלוני מידע וכיו"ב. מידע כאמור עשוי להיות פרסומי באופיו והוא עשוי להישלח אליך באמצעות מסרונים (SMS), הודעות דוא"ל, או בדרך אלקטרונית אחרת, כמפורט בהרחבה בתנאי השימוששל האתר;
  • ליצירת קשר איתך כשהאיגוד סבור שקיים צורך בכך;
  • לצורך ניתוח, בקרה ומסירת מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים. מידע זה לא יזהה אותך אישית;
  • לשם תפעולו התקין ופיתוחו של האתר;
  • כדי לאכוף את תנאי השימושבאתר, על-מנת למלא אחר דרישות כל חוק, תקנה או דבר חקיקה אחר וכן על-מנת לסייע לרשויות מוסמכות ולכל צד שלישי, כשהאיגוד סבור בתום-לב כי עליו לעשות כן;
  • לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו או בתנאי השימוש.

  1. מסירת מידע לצדדים שלישיים

האתר ו/או האיגוד, לא יעביר לצדדים שלישיים את המידע האישי שמסרת והפרטים שנאספו על פעילותך באתר, אלא במקרים שלהלן –

  • ככל שהדבר דרוש לצורך אספקה תקינה, מקצועית ויעילה של שירותי האתר או האיגוד;
  • באם תפר את ההוראות בתנאי השימוש באתר או לאיגוד, או אם תבצע באמצעות האתר, או בקשר עמו, פעולות הנחזות על ידי האיגוד כמנוגדות לדין או ניסיון לבצע פעולות כאלה;
  • באם יתקבל בידי האיגוד צו שיפוטי, או דרישה של רשות המוסמכת לכך, המורה לו למסור את פרטיך או את המידע אודותיך לצד שלישי;
  • בכל מחלוקת, טענה, תביעה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, בינך לבין האיגוד ו/או מי מטעמו;
  • בכל מקרה שהאיגוד יסבור כי מסירת המידע נחוצה כדי למנוע נזק חמור לגופך או לרכושך או לגופו או לרכושו של צד שלישי;
  • האיגוד יהיה רשאי להעביר את פרטיך והמידע שנאסף בעקבות השימוש שעשית באתר לחברות או לארגונים אחרים וספקים הקשורים לאיגוד ולפעילותו ובלבד שהם ישתמשו במידע זה רק על-פי הוראות מדיניות זו ועל פי חוק;
  • לצורך מסירת ושיתוף מידע אנונימי, מצרפי וסטטיסטי בלבד עם חברות או ארגונים אחרים הקשורים באיגוד וכן עם ספקים, שותפים עסקיים, מפרסמים וכל צד שלישי, בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האיגוד. האיגוד לא יחשוף בפניהם ביודעין את זהותך ללא הסכמתך;
  • אם האיגוד יארגן את פעילותו או את פעילות האתר במסגרת אחרת וכן במקרה שישנה
  • את מבנהו המשפטי, לרבות במקרה בו יעביר פעילות האתר ו/או כל חלק ממנו לצד שלישי – הוא יהיה זכאי להעביר לגוף החדש העתק מן המידע שנאגר אודותיך ובלבד שגוף זה יקבל על עצמו כלפיך את הוראות מדיניות זו;
  • על-פי בקשתך המפורשת.

  1. היכן נשמר המידע?

המידע שהאיגוד אוסף נשמר במאגר המידע שלו, המאוחסן אצל ספקי אירוח שרתים וגיבוי מידע, שעשויים להימצא גם מחוץ לגבולות ישראל. מידע נוסף, כפי שמפורט במדיניות זו נאסף ונשמר על ידי חברות אחרות (כדוגמת חברות סטטיסטיקה, חברות סליקה ואשראי, וכיו"ב). אף הן יכולות לשמור את המידע מחוץ לגבולות המדינה. הסכמתך למדיניות זו, מהווה גם הסכמה לשמירת המידע בחו"ל ולהעברתו מחוץ לגבולות ישראל.

 

  1. אבטחת מידע

האיגוד מייחס חשיבות עליונה לאבטחת המידע במערכותיו. לשם שמירת המידע, הוא מפעיל מערכות, יישומים ונהלים לאבטחת המידע, המיועדים למזער את הסיכונים מפני גניבה, פגיעה, אובדן או גישה בלתי מורשית למידע.
עם זה, אין וודאות שיישומים אלה מבטיחים באופן מוחלט שמידע אישי לא ייחשף או ייגנב ממאגרי המידע. לכן, האיגוד אינו מתחייב, ואינך יכול באופן סביר לצפות לכך, שהשירותים ומערכות המידע המשמשות באיגוד יהיו חסינים מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם. בעצם השימוש באתר ובשירותיו, אתה מודע ומסכים למגבלות אלו.

 

  1. זכות לעיין במידע

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין בעצמו, או על ידי בא-כוחו שהרשהו בכתב או על ידי אפוטרופוס, במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. אם בעל המאגר סירב, עליו להודיע על כך למבקש באופן ובדרך שנקבעו בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות. על סירובו של בעל מאגר מידע לאפשר עיון ועל הודעת סירוב לתקן או למחוק מידע, רשאי מבקש המידע לערער באופן ובדרך שנקבעו בתקנות.
שים לב כי מחיקת מידע עלולה למנוע ממך להמשיך ולקבל שירותים מהאתר ולהביא לביטול רישומך לאתר ו/או לאיגוד. מידע הדרוש לאיגוד – לרבות תיעוד פעולות שביצעת באתר – יוסיף להישמר על ידי האיגוד על-פי דין, אך לא ישמש עוד לצורך פניות אליך. אם בתוך 30 יום לא תקבל הודעה כי המידע שנתבקש האיגוד למחוק אכן נמחק על-פי סעיף זה, תהיה זכאי לפנות לבית משפט באופן הקבוע בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות, כדי שיורה לאיגוד לפעול כאמור.

 

  1. המידע באתר אינו מהווה בשום אופן תחליף לייעוץ מקצועי.

כל המידע הנכלל באתר הינו בבחינת מידע כללי בלבד, ואינו בגדר מתן חוות דעת או ייעוץ מוסמך כלשהו. על המשתמש לקבל ייעוץ מקצועי לפני כל פעולה כזו או אחרת המסתמכת על המידע באתר. האיגוד ו/או מי מטעמו אינו נושא באחריות כלשהי כלפי הקוראים ו/או המשתמשים באתר.
אנו מודיעים בזאת כי יש להתייחס בזהירות ובביקורתיות למידע מכל סוג שהוא המתפרסם באתר. האחריות לבדיקת נכונותם ודיוקם של החומרים המופיעים באתר הינה על המשתמש בלבד. המשתמש מצהיר בזאת, כי ידוע לו שלמרות שהאיגוד והאתר פועלים במידת האפשר על מנת שהמידע יהיה נכון ומדויק כל שניתן, ייתכן ויחול ליקוי ו/או טעות ו/או אי דיוק במידע ו/או בדרך העברתו למשתמש, והאיגוד והאתר לא יישאו באחריות כלשהי בעניין.
איננו נותנים חסות או מביעים כל דעה או עמדה לגבי נכונותם או דיוקם של הצהרות, הבעות עמדה, עצות או כל מידע אחר המוצגים באתר. המשתמש מצהיר כי הוא מודע לכך שכל הסתמכות שלו על הצהרות, הבעות עמדה, עצות או כל מידע אחר המוצג באתר נעשה לפי שיקול דעתו ובאחריותו הבלעדיים.
האתר בכללותו – הכולל את כל המידע המופיע בו וחומר אשר הגישה אליו נעשית באמצעות האתר – מוגש ועומד לרשות המשתמש "כמות-שהוא" ("As Is") .  
האיגוד איננו מביע כל עמדה ואין הוא אחראי, במפורש או מכללא, לגבי:

  • המידע והחומר המצוי באתר, לרבות המלצות, טבלאות, רשומות, העדפות, וכיוצ"ב
  • לגבי כל נזק הנגרם או עלול להיגרם עקב המשלוח של מידע חסוי או רגיש דרך האתר
  • לגבי כל נזק הנגרם או העלול להיגרם עקב פגם או תקלה בתוכנה המפעילה את האתר או את הגישה לאתר.

  1. שינויים במדיניות הפרטיות

אנו שומרים לעצמנו את הזכות הבלעדית לעשות כל שינוי באתר בכל עת ומכל סיבה, בלי כל הודעה מראש ובלי כל אחריות מצדנו. בכל עת שהיא אנו רשאים לבצע שינויים ו/או עדכונים בתנאי שימוש אלה. בשימושך באתר הנך מסכים בזאת להיות כפוף לאמור בתנאי השימוש בכל עת, ועליך לחזור ולהתעדכן בדבר השינויים שיבוצעו בתנאי השימוש.

 

לתקנון חברי האיגוד

 

מרקום - דברים שחשוב לדעת: